2 years ago

PELET PULUNGSARI

read more...
2 years ago

ILMU MANTRA PEMANGGIL ROH

Shang nyang cipto gumono, rawuhno sejatining........ (sebut nama yang di panggil)kang aperojo hing songgobuono rawuh rawuh rawuh mijil ono ing pangarsaningsun.
ajian ini di read more...